Thu, Oct 08 | Workshoppe @AstroAWANI

COVID-19: Tips Beli Rumah

“Beli hartanah untuk pelaburan atau tempat tinggal?”. Soalan ini sering terlintas apabila ingin membeli rumah. Rumah adalah aset dan aset adalah pelaburan. Namun, untuk memiliki rumah buat kali pertama, beberapa prosedur perlu di lalui dan di fahami. Ingin dapatkan tips beli rumah? DAFTAR SEKARANG!
Registration is Closed
COVID-19: Tips Beli Rumah

Date & Time

Oct 08, 2020, 11:00 AM – 12:00 PM GMT+8
Workshoppe @AstroAWANI

Speakers

Wendy Lim, Pengurus Besar Jualan, Pemasaran & Pembangunan MYRA

Di sepanjang penglibatannya selama 15 tahun, Wendy Lim telah menghimpun pelbagai pengalaman dalam bidang pemasaran yang meliputi beberapa buah negara di Asia Tenggara seperti Thailand, Singapura dan Malaysia. Karier beliau bermula di dalam bidang pengiklanan dan perbankan. Bidang ini telah memberikan beliau pengalaman dalam organisasi yang baru membangun mahupun yang telah sedia pesat membangun. Beliau seterusnya mengorak langkah dengan dengan menimba pelbagai pengalaman dan kemahiran didalam industri hartanah.

KY Tee, Pengarah KY Consultancy/ Financial Coach

KY Tee ataupun dengan nama penuhnya Tee Kien Wai, berusia 33 tahun mempunyai 10 tahun pengalaman dalam bidang kewangan dan hartanah. Beliau mempunyai kepakaran dalam pembiayaan semula rumah, perbankan, urusan jual dan beli hartanah.

[MODERATOR] Luqman Hariz, Anchor, Astro AWANI

Registration is Closed

Share This Event